20230511 39122De Rolstoelvierdaagse had dit jaar te kampen met veel regen, wat natuurlijk niet prettig is als je in een rolstoel zit. De tweede dag kon hierdoor niet door gaan en ook de intocht in het Stadshart werd afgelast vanwege het slechte weer.

 

Maar bij de verzorgingshuizen van waaruit de tochten vertrekken werd wel een feestje gevierd met de deelnemers. Enkele locaties besloten om toch een stukje te gaan wandelen, vaak een aangepaste en kortere route. Eenmaal terug bij de locatie werden de deelnemers dan opgewacht door een gezellig orkest, of werd wat lekkers uitgedeeld.

 20230511 39135  20230511 39144


Bij De Morgenster in Dorp reikte de burgemeester zelf de medailles uit aan de deelnemers. Orkest De Zwiebels stond de stoet deelnemers van Vivaldi al op te wachten en trakteerde hen op een mini-concert met gezellige meezingers. Op de blaastonen van het orkest werd zelfs een korte demonstratie rolstoeldansen gedaan.

Foto's: Rita Soutendijk, Leon Koppenol

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

Hier vindt u de foto's van de derde dag van de Rolstoelvierdaagse: 3e Dag Rolstoelvierdaagse

-advertenties-

-goede doel-