De intocht van de Rolstoelvierdaagse, die vanavond in het Stadshart zou zijn, gaat niet door. De organisatie wil niet het risico lopen dat de honderden deelnemers in zware regenbuien terecht komen, die volgens voorspellingen precies rond de intocht over de stad trekken.

Palet Welzijn last de tocht met spijt af, zij weten dat de deelnemers aan de rolstoelvierdaagse hier juist heel erg naar uit kijken. Marga Stokman, Palet Welzijn: "Gelukkig kunnen de feestjes op de locaties wél doorgaan! Daar maken we er ook wat gezelligs van, met op elke locatie muziek. Helaas niet in het Stadshart dit jaar!"
Bij de intocht zou de burgemeester de deelnemers van de Rolstoelvierdaagse feestelijk inhalen, met een muzikaal optreden op de Burgemeester Van Leeuwenpassage.

Ook de tweede dag van de Rolstoelvierdaagse moest al worden afgelast door het slechte weer. Kunnen wandelaars zich nog wel kleden tegen regen, voor de vaak wat oudere mensen die in een rolstoel zitten is het niet te doen om een uur in de regen te zitten. 

Foto's van de derde dag van de Rolstoelvierdaagse, door Leon Koppenol:

-advertenties-

-goede doel-