Stichting Gezond Natuur Wandelen brengt buurtgenoten samen met een wekelijks uurtje wandelen door het groen. Op meer dan 120 locaties door heel het land, sluiten steeds meer nieuwe mensen aan. Ook in Zoetermeer zijn er 5 wandelroutes waar de natuur zich juist nú van haar mooiste kant laat zien.

Beweeg meer en geniet van de natuur

wandelen copyWil je regelmatig met een groep langs een natuurrijke route wandelen? Stichting Gezond Natuur Wandelen Nederland organiseert elke week gratis wandelingen van een uur in het groen, binnen en buiten de bebouwde kom. De wandelingen starten op een vaste plaats en tijd en worden begeleid door vrijwilligers die onderweg ook iets over de natuur vertellen. De wandelingen zijn gratis en je hoeft je niet van tevoren op te geven. Na afloop is er de mogelijkheid om samen een kopje koffie te drinken.

Wandelroutes-startpunten

  1. Zoetermeer - Balijhoeve Rokkeveen: Elke woensdag om 10:00 uur wordt gestart bij de Balijhoeve, Kurkhout 100. Contactgegevens: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  2. Zoetermeer - Bijdorplaan Driemanspolder: Elke donderdag om 10:00 uur wordt gestart bij Recreatiecentrum Bijdorp, Bijdorplaan 471-477. Contactgegevens: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  3. Zoetermeer - Centrum: Iedere eerste zondag van de maand om 10:00 uur. Start in wisselende parken. De locatie wordt doorgegeven na aanmelding via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  4. Zoetermeer – Hof van Seghwaert: Elke dinsdag om 10:00 uur wordt gestart bij Hof van Seghwaert, Gaardedreef achter nr 169 (hofvanseghwaert.nl)
  5. Zoetermeer - De Leyens: Elke woensdag van 10:00 tot 11:30 uur. Locatie: Buurttuin Zoete Aarde, Broekwegzijde 95. Na afloop is er soep. Contactgegevens: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of facebook.com/zoeteaarde

Wandel gezellig mee, het is gezond én je geniet van mooie natuur.

Foto: Stichting Gezond Natuur Wandelen

Bij Uit tips vindt u alle uitgaanstips voor theater en muziek. Zie ons evenementen overzicht voor alle evenementen in Zoetermeer en bij cursussen hebben we Zoetermeerse cursussen en activiteiten voor u op een rij gezet.

-advertenties-

-goede doel-