AD Den HaagHet AD heeft de aparte Zoetermeerse editie van de krant geschrapt en samengevoegd met de Haagse editie. Hierin staat nieuws uit Den Haag, Rijswijk, Delft, Voorschoten en ook Zoetermeer.

 

Zoetermeerders die voorheen nog een eigen ‘Zoetermeer-katern’ kregen bij de dagelijkse krant, moeten het vanaf nu doen met het Haagse katern. Ook op de website is er voor de digitale krant nog wel een apart kopje ‘Zoetermeer’, maar deze verwijst naar de Haagse editie van het AD.

In het jaarverslag over 2022 schrijft DPG, waarvan het AD een onderdeel is, dat over 2022 een lichte omzetstijging van 1% gerealiseerd is. Uit het jaarverslag: “Terwijl de publishing-activiteiten (nieuwsmedia en tijdschriften) last hadden van sterk stijgende kosten bij een stabiele omzet, presteerden radio en televisie erg goed. De digitale groei zette bij al onze activiteiten net als afgelopen jaren goed door, wat heel belangrijk is voor het realiseren van onze digitale transitie.”

Landelijk neemt het aantal lidmaatschappen van fysieke kranten al jarenlang af, terwijl de kosten steeds hoger worden door stijgende materiaal- en personeelskosten. In lidmaatschappen voor de digitale krant zit nog wel groei, aldus DPG.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-