rolstoel4drolstoel4dDe Rolstoelvierdaagse is maandag 8 mei van start gegaan met een lekker zonnetje. Vanuit verschillende verzorgingshuizen in Zoetermeer vertrokken de deelnemers in een lange stoet om te genieten van een heerlijke wandeling buiten.

rolstoel4dElke deelnemer aan de rolstoelvierdaagse wordt geduwd door een enthousiaste vrijwilliger, die naast duwkracht ook zorgt voor de nodige gezelligheid onderweg. De deelnemers genoten dan ook volop van de wandeling en de aandacht.

Dinsdag is nog onzeker of de wandelingen wel door kunnen gaan vanwege het slechte weer. In de regen is een tocht in een rolstoel niet prettig.

De intocht van de rolstoelvierdaagse is ook dit jaar in het Stadshart, op donderdag 11 mei. De deelnemers zullen dan ingehaald worden door burgemeester Bezuijen en getrakteerd worden op een concert in de burgemeester Van Leeuwenpassage. De Rolstoelvierdaagse wordt per locatie afgesloten met een klein feestje in het verzorgingshuis.

 Foto's: Leon Koppenol

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-