oosterheem 2In het weekend van zaterdag 13 mei en zondag 14 mei 2023 wordt het plein van Winkelcentrum Oosterheem omgetoverd tot een groot feestterrein. Al tien jaar lang is het centrum een belangrijke ontmoetingsplek in de wijk, waar bewoners elkaar opzoeken.

Het 10-jarig jubileum van het winkelcentrum wordt feestelijk gevierd met optredens Mart Hoogkamer, Samantha Steenwijk en Emma Heesters en iedereen is welkom. Er is een uitgebreid programma samengesteld voor alle leeftijden, waaronder op de zaterdag een ouderenochtend van 09.00 tot 12.00 uur met livemuziek, van 13.00 tot 18.00 uur een springkussen spektakel voor de kinderen en op beide dagen is er een podiumprogramma van 17.00 tot 21.00 uur met aanwezigheid van artiesten als Samantha Steenwijk en Emma Heesters. De toppers van het Junior Songfestival, Infinity Girlband en Mixed Up, zijn aanwezig tijdens de kidsmiddag.

Vervolgens wordt Zoetermeer zondag op zijn kop gezet met de zomerse klanken van Trafassi en wordt de dag afgesloten met een optreden van Mart Hoogkamer als klap op de vuurpijl

Kijk voor meer informatie over het hele programma op www.winkelcentrumoosterheem.nl 

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

 

-advertenties-

-goede doel-