RokkeveenOp de zaterdag voor Moederdag worden er in winkelcentrum Rokkeveen gezellige activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Twee enthousiaste dames zorgen voor de muzikale sfeer, ze weten de boel vrolijk op stelten te zetten tijdens het doen van de Moederdag boodschappen.

Op het middenplein is een leuke gratis Moederdagworkshop voor de kinderen. Zelf gemaakte cadeautjes zijn immers het meest gewild bij de moeders en oma’s. Twee creatieve hostessen staan klaar op het knutselterras met de leukste materialen om met de kinderen een verrassing te maken voor hun moeder en/of oma. Als het af is wordt de verrassing snel ingepakt en mag mee naar huis worden genomen, leuk voor de volgende dag bij het Moederdag ontbijt.

Verder is er een levend standbeeld 'Met de groetjes uit Rokkeveen'. De bekende kuspopjes, van 'Groeten uit….. ' zijn een Delfts Blauw souvenir, dat niet alleen bij de toerist tot de verbeelding spreekt. Het Delfts blauwe boertje en boerinnetje verbeelden de welbekende kus. Zij komen tot leven op de klanken van oud-Hollandse draaiorgelmuziek. Als poppetjes uit een muziekdoosje dansen en klappen zij tot de kus hen weer verstilt. Dit duo won al eens de eerste prijs bij het NK Living Statues in Arnhem.

Het levende standbeeld is natuurlijk niet alleen leuk om naar te kijken, maar ook leuk om mee op de foto te gaan. Selfies maken is uiteraard ook toegestaan, stuur een kus naar je moeder met 'Groeten uit'….. het gezellige Rokkeveen.

Natuurlijk hebben ook alle winkeliers weer de leukste spullen in huis gehaald voor een geslaagde Moederdag, zoals vrolijke outfits, lekkere hapjes, heerlijke drankjes, bloemen, geurtjes en nog veel meer. U komt toch ook gezellig winkelen en genieten van al deze gezelligheid op zaterdag 13 mei aanstaande? De activiteiten vinden plaats tussen 12.00 en 16.00 uur.

Meer wijknieuws vindt u op onze speciale wijkpagina's!

www.zoetermeeractief.nl/mijn-wijk

 

-advertenties-

-goede doel-