evas verjaardagHet muzikaal toneelstuk Eva’s verjaardag vraagt aandacht voor Alzheimer. Amateurtheatergezelschap Greg & Baud speelt Eva’s verjaardag in Club Entree op zaterdag 29 en zondag 30 april. Ook is hier een beeldende expositie over leven met dementie te zien.


Eva’s verjaardag is een muzikaal toneelstuk van Hans Taal en een productie onder regie van Gerard Zijlstra. De hoofdpersoon Eva wordt 75 jaar en leeft met Alzheimer. Ze beleeft haar verjaardag en haar leven met haar zoon en haar vroegere geliefde. Een band begeleidt het toneelstuk met passende muziek.
Er wordt ‘lang zal ze leven’ gezongen en Eva wordt wakker. Wie zijn die mensen en wat is dit voor kamer? Er hangen ballonnen en slingers. Blijkbaar is er iemand 75 jaar geworden. Een vreemde arts komt haar bloeddruk meten en het woord observatie valt. Eva wordt geobserveerd, maar waarom?

Na de voorstelling kunt u in Club Entree een expositie, de gebiedsmaquette Entree en de stadsmaquette bekijken. Ook is er informatie over de nieuwe beweegroute die er komt door Meerzicht, Entree en Driemanspolder.

 

Zaterdag 29 april: 20:00 uur (deur open 19:30 uur)
Zondag 30 april: 14:00 uur (deur open 13:30 uur)
Je bent erbij voor € 10,00 per kaart en hiervan gaat €2,50 naar het Alzheimerfonds. Bestel je kaarten via: www.greg-baud.nl

Bij Uit tips vindt u alle uitgaanstips voor theater en muziek. Zie ons evenementen overzicht voor alle evenementen in Zoetermeer en bij cursussen hebben we Zoetermeerse cursussen en activiteiten voor u op een rij gezet.

-advertenties-

-goede doel-