20230410 37807Zoetermeerse meesterschoenmaker Tico Roozendal vierde met zijn team feest met alle bewoners van Verzorgingstehuis Buytenhage in De Leyens. Gerepareerde schoenen, een kapster, gezellige bingo met heel veel prijzen, de bewoners werden volop in het zonnetje gezet.

 

 20230410 37808  20230410 37809


De week vóór het feest was Tico al bij het verzorgingstehuis langs geweest om de kapotte schoenen van bewoners op te halen. Het team werkte in de rustige uurtjes aan de schoenen van de bewoners, om deze op Tweede Paasdag weer netjes gerepareerd terug te geven. Tico zelf zorgde ervoor dat alle schoenen van de aanwezige mensen in de zaal nog even netjes gepoetst werden. Tico: “Ik ben heel blij dat we dit nu weer voor de mensen kunnen doen. Ik heb het echt gemist in de twee jaar dat we door corona niets konden doen voor deze mensen.”

 

 20230410 37813  20230410 37815


Intussen kon iedereen meedoen met de bingo. Veel lokale winkeliers hadden de prijzen gesponsord, zodat heel veel deelnemers een leuk prijsje kregen. De grote prijs, een vol dienblad met lekkernijen, ging naar de eerste deelnemer die de hele kaart vol had.

Aan tafel kwam de kapster langs om het haar mooi in model te brengen of te knippen en iedereen kreeg een lekker ijsje van ijssalon Zinn. Een echtpaar stak hun dankbaarheid niet onder stoelen of banken: “Het is geweldig dat Tico dit allemaal zo organiseert! Wij zijn heel tevreden en blij met hem!”

In de komende weken zal Tico met zijn team On Tour nog 7 tehuizen bezoeken.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-