passion1Leerlingen en leerkrachten van basisschool de Oranjerie hebben The passion live op toneel gebracht. Weken lang is hard gerepeteerd om het verhaal rond het verraad van Jezus zo goed mogelijk op te voeren. Leerlingen van groep 4 tot en met 8 deden mee met spel, zang en dans. 

Witte Donderdag was voor alle betrokkenen van deze 'The Passion' een zeer spannende dag. De leerlingen en leerkrachten van basisschool De Oranjerie uit Zoetermeer mochten na al hun harde werk en inzet, het podium op. Na twee jaar, waarin er werd gekozen voor een verfilming, was The Passion eindelijk weer live te zien in de zaal van Parousia.

 passion2  passion3

 

Veel leerlingen en leerkrachten hebben in dubbelrollen, het verhaal over de laatste dagen van Jezus verteld en gezongen. Zij werden ondersteund door een koor en een dansgroep, bestaande uit leerlingen uit de groepen 4 tot en met 8. Met elkaar hebben zij er een indrukwekkende en goedbezochte voorstelling van gemaakt. De staande ovatie aan het einde van de voorstelling was dan ook meer dan verdient. 

Op basisschool De Oranjerie krijgen de leerlingen ‘Tijd voor Talent’. Naast de basisvaardigheden is er veel extra aandacht voor creatief denken en doen. Zo krijgen de leerlingen wekelijks les van vakleerkrachten in onder andere muziek, dans en beeldende vorming. Het opvoeren van 'The Passion' is een uitvloeisel van deze lessen. 

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-