Zoetermeerse Reunie 4
Zoetermeerse Reunie 1“Het begon allemaal met de uitverkochte edities van Locomotion Reünie. Nu doen we het nog één keer maar dan nog veel groter”. De twee organisatoren, Dennis Harinck & Seran van Wijk hebben zin in het feest: een in- & outdoor reüniefestival met de nostalgie van alle oud horecazaken van Zoetermeer.
De Zoetermeerse Reünie staat gepland voor zaterdag 10 juni 2023, met een groot outdoor festival op het terras van Snowworld Zoetermeer. Seran van Wijk: “Voor de corona hadden we dit toffe outdoor idee al alleen moest deze weer terug de ideeënbus in. Nu kunnen we het eindelijk bekend maken: De Zoetermeerse Reunie gaat plaatsvinden! Alle horecazaken van toen, met de dj’s van toen, en de bezoekers van toen. Nooit eerder waren de dj’s van toen bij elkaar, laat staan op een festival.”
Het festival start zaterdag 10 juni outdoor om 19:00 uur in de avond en gaat binnen door tot 03:00 uur in de nacht. Tijdens het festival zal er een mix van live optredens en natuurlijk de originele dj’s zijn. Van Amphion tot Spoor 3 en van Estupendo tot Locomotion: alle bekende horecazaken zullen er muzikaal bij aanwezig zijn.

Zoetermeerse Reunie 10 juni 2023Niet alleen oud resident dj’s zullen erbij zijn, maar bijvoorbeeld ook oud partyfotograaf Tom Piller achter de camera, aan de deur uitsmijter Stanley, alle oud horecamedewerkers en eigenaren, en natuurlijk ook de oud stappers.
Maandag 17 april om 20:00 uur gaat de kaartverkoop van start via www.deZoetermeerseReunie.nl Bezoekers die zich gratis via de website als member aanmelden kunnen eerder en goedkoper hun tickets kopen. De tickets zijn verkrijgbaar vanaf 15 euro zullen in verschillende fases te bestellen zijn, maar de verwachting is dat ze erg snel uitverkocht zullen zijn dus wees er snel bij.

Fotocredits: Marc Verhees

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-