iftar maaltijd copyDe moslimgemeenschappen van Zoetermeer organiseren samen met de gemeente Zoetermeer en verschillende sponsoren een Iftar-maaltijd op donderdagavond 13 april van 20:00 tot 21:30 uur in Club Entree aan de Boerhaavelaan 33.

In de moslim-traditie is de Iftar-maaltijd niet alleen de verbreking van de vastentijd, maar staat de maaltijd ook voor ontmoeting en gastvrijheid. Shamier Madhar, voorzitter van het ILOZ en organisator van deze eerste editie: “Het Stads Iftar programma nodigt u uit om deel te nemen aan een onvergetelijke avond vol samenhorigheid en lekker eten. Maak kennis met de Ramadan en de Islamitische gemeenschap in Zoetermeer en ontmoet bijzondere gasten, zoals de burgemeester, lokale politici, religieuze leiders en maatschappelijke organisaties. Geniet van heerlijke gerechten, bereid door verschillende gemeenschappen in Zoetermeer en maak nieuwe vrienden en kennissen tijdens deze bijzondere avond.”

Toegang is gratis, maar registratie is noodzakelijk; er kunnen maximaal 70 gasten deelnemen. Meld u aan via de website https://iloz.org/iftar2023  Kom en vier samen met elkaar de Ramadan tijdens het Stads Iftar programma in Zoetermeer.

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-