Voor de jaarlijkse theaterparade Zoete Herinneringen is producent Storytellers op zoek naar plekken die voor Zoetermeerders een bijzonder verhaal hebben. Ieder een heeft wel zo’n plek... Zo’n plek waar je als je er langskomt altijd even moet denken aan die ene keer.

storytellers

Die keer dat je daar je eerste kus kreeg van je grote liefde. Die keer dat de zon net doorbrak op die regenachtige dag toen je daar liep en het leven weer schitterend was. Die plek waar je jaren hebt gewerkt en nog altijd de beste herinneringen aan hebt. Of die plek waar je viel over een losliggende steen en waar je nog altijd voorzichtig loopt.

Kortom, die plek in Zoetermeer die een onuitwisbare indruk of je heeft gemaakt! Vanwege een schitterende gebeurtenis. Of een moment dat je nooit meer zal vergeten. Omdat je het er zo mooi vindt. Of juist zo lelijk. Omdat je er dolgraag bent of juist liever niet meer komt. Maar vooral omdat je daar een herinnering hebt liggen, een herinnering die je je leven lang bij je zal dragen.

Voor de theaterparade Zoete Herinneringen is Storytellers op zoek naar verhalen over deze plekken! Welke plek in Zoetermeer heeft een enorme indruk op je gemaakt? Vertel het hen. Zij zetten je herinnering om in een prachtige korte theateract, bijvoorbeeld een lied, een monoloog, een dans of voorstelling waarbij ze de plek en jouw verhaal in de hoofdrol zetten. Al die verhalen zijn te bezoeken tijdens de theaterparade Zoete Herinneringen op zondag 21 mei a.s.

Stuur je verhaal naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-