Pasen rokkeveenIn winkelcentrum Rokkeveen kun je de komende periode meedoen met een leuke paas speurtocht. In de etalages van de winkels zijn eieren en verschillende paasopdrachten verstopt. Wie alle opdrachten gedaan heeft, krijgt een leuke verrassing in het winkelcentrum.

De deelname flyer met opdrachten en instructies ligt bij alle winkels op de toonbank. Als je alle opdrachten hebt ingevuld, kun je de flyer met antwoorden en je naam en gegevens inleveren bij Boetiek Baloe Kinderkleding, waar er een lekkere beloning klaar ligt.

Op de zaterdag voor Pasen, 8 april, is er een vrolijk heren duo in het centrum, tussen 12.00 en 16.00 uur. Zij zorgen voor de vrolijke klanken tijdens het doen van de boodschappen. De muziek is akoestisch of licht versterkt en dus nooit overheersend. Het repertoire bestaat uit nummers van toen tot nu, voornamelijk Engels- maar ook Nederlandstalig. Op veel nummers kan ook lekker gedanst worden.

Vanaf 13.00 uur bezoekt de reuze paashaas het centrum en deelt lekkere chocolaatjes uit. Natuurlijk kan iedereen met de paashaas op de foto.

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-