1128266E E0E1 4E0E 92F6 0937EEB72DE9Culinair Zoetermeer 2023 wordt dit jaar georganiseerd door Timeless Events. Dit jaar richt de organisatie zich nog meer op uitbreiding, vernieuwen en verrassende elementen. Niet alleen op de Markt, maar ook op het Dobbe eiland waar ze zich meer willen gaan richten op kinderen en gezinnen. 

Nadat Netwerk Zoetermeer liet weten geen evenementen meer te willen organiseren, werd Timeless Events benaderd voor het organiseren van Culinair Zoetermeer van 30 juni t/m 2 juli. Jeffrey de Bake, die voorheen bij Netwerk Zoetermeer werkte, versterkt nu het team van Timeless.

Centraal terras en Dobbe eiland 

culinair terrasJeffrey: “Culinair Zoetermeer blijft in grote lijnen hetzelfde, maar dan in een vernieuwd, uitgebreid en verrassend concept. Inmiddels zijn de gesprekken met lokale horeca ondernemers in volle gang. We gaan meer gebruikmaken van het grote centrale terras en het Dobbe eiland. Er worden meer zitgelegenheden gecreëerd en het take-away wordt uitgebreid”. De toegang van Culinair blijft gratis. In overleg met de deelnemende ondernemers komt er een betaalbaar gevarieerd aanbod.

Take away, barretjes en activiteiten

Op de Markt komt het Culinair-gedeelte, waar verschillende restaurants uit de stad staan met hun specialiteit. De verwachting is dat minstens acht restaurants het plein vullen. Er komt een centraal terras en een podium waar lokale artiesten zorgen voor een muzikale invulling. Het Dobbe eiland wordt deze editie gebruikt voor kinderactiviteiten, take-away en wellicht zelfs een kinderopvang. Net als de vorige editie wordt er met het Nationale Videogame museum samengewerkt om een leuk aanbod voor kinderen neer te zetten. Jeffrey: ”Dit jaar willen we weer samenwerken met het Nationaal Videogame museum, waarbij er meer ruimte komt voor het museum op het Dobbe eiland."

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-