Groot Zoetermeers DicteeOud-burgemeester Aptroot leest op zaterdag 25 maart het Groot Zoetermeers Dictee voor. Dit evenement, waarvan de opbrengst naar de Stichting Leergeld gaat, wordt gehouden in het Alfrink College. Inschrijven hiervoor kan op de website www.grootzoetermeersdictee.nl

De organisatie van deze editie van het Groot Zoetermeers Dictee is in handen van de Lionsclubs Soetermare en De Meerbloem. "Na drie jaar zijn we blij dat we weer een dictee kunnen houden en het Alfrink College was erg enthousiast. De docenten Nederlands zijn druk bezig om het dictee te schrijven”, vertelt Janny Vinke van Lionsclub Soetermare.

Via de website www.grootzoetermeersdictee.nl kunnen deelnemers aan het dictee zich inschrijven. Als individu meedoen kost € 20 euro, teams van bedrijven en organisaties bestaande uit 4 deelnemers betalen € 125,-. De totale opbrengst van het Groot Zoetermeers Dictee gaat naar de Stichting Leergeld. Deze stichting helpt kinderen uit gezinnen met een laag inkomen, door de hulp van de stichting kunnen de kinderen toch meedoen op school. Met de opbrengst van het dictee worden voor de kinderen Squla abonnementen gekocht.

Foto: Kees de Graaf

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-