20230313 3726520230313 37270Ouderen genoten dinsdag 14 maart van een heerlijke high tea bij de Zoetelaar in de Dorpsstraat. De middag werd mogelijk gemaakt door Magisch Zoetermeer, die zich bezighoudt met het verminderen van eenzaamheid onder ouderen.

Inwoners van Zoetermeer kunnen bij de goede doelen actie van Magisch Zoetermeer in de maand december een kaars kopen en dan een wens doen voor een eenzame oudere. Zo kunnen zij het gevoel van eenzaamheid van een oudere wat verminderen. In de afgelopen jaren is wel gebleken dat de meeste wensen toch gaan over het hebben van contact met anderen. Om een aantal wensen te vervullen en ouderen met elkaar in contact te brengen werd de high tea georganiseerd. De aanwezigen genoten van al het lekkers in De Zoetelaar en deden mee aan een kwis om elkaar nog wat beter te leren kennen.
De ouderen die niet zelf naar de locatie konden komen werden door vrijwilligers opgehaald en weer thuis gebracht.

 20230313 37267  20230313 37271


Soms zijn er wat gerichtere wensen voor een oudere, zoals een beauty verwendag of meerijden met de machinist op een trein. Magisch Zoetermeer probeert ook deze wensen zo veel mogelijk te vervullen.
De afgelopen jaren is gebleken dat de ouderen nog lang nagenieten van de Magisch Zoetermeer uitjes.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-