Actiedag Syrië en Turkijke AlfrinkVorige week voerden leerlingen en personeel van het Alfrink College actie voor de slachtoffers van de aardbevingen in Syrië en Turkije. De hele dag stond in het teken van het ophalen van zoveel mogelijk geld dat gedoneerd kon worden.

Zo hingen overal in de school QR codes en werd er eten verkocht door het UNESCO team van het Alfrink College. Het Alfrink is een UNESCO school en maakt zo onderdeel uit van een netwerk van scholen wereldwijd die de standpunten van de Verenigde Naties uitdragen.

Ook ouders werden opgeroepen te doneren. Aan het einde van de dag werd een cheque van 1000 euro door Ceylin Dural en Ugur Arslan namens de ondernemersvereniging Zoetermeer in ontvangst genomen. Zij hebben een actie gestart waarbij onder andere generatoren en tenten naar het rampgebied gestuurd konden worden. Bij het in ontvangst nemen van de cheque leverde Ugur Arslan een mooie speech af aan de leerlingen van het UNESCO team van het Alfrink College waarin hij zijn bewondering voor ze uitsprak.

Foto: links Ceylin Dural en rechts Ugur Arslan tussen leerlingen van het UNESCO team van het Alfrink College.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-