activisieActivisie , het begeleidingscentrum voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) gaat zich vanaf dit najaar meer richten op de gespecialiseerde begeleiding NAH voor cliënten met een hoge mate van zelfredzaamheid.

Activisie biedt 16- 30 mensen per dag de mogelijkheid actief, creatief en zo zelfstandig mogelijk te werken. De begeleiding is gespecialiseerd en gericht op mensen die de capaciteit hebben om zich verder te ontwikkelen. De afgelopen weken zijn cliënten van de Basisbegeleiding groep, met weinig capaciteit tot ontwikkeling, overgestapt naar Gemiva die voor hen de dagbesteding zal gaan verzorgen.

Cliënten van Activisie worden zoveel mogelijk gestimuleerd om weer deel te nemen aan de maatschappij, zo kunnen zij onder begeleiding aan het werk in de theetuin of de winkel. De theetuin van Activisie is een heerlijke plek waar voorbijgangers binnen en buiten kunnen genieten van koffie, thee en een lunch, met daarbij verschillende lekkernijen. In het winkeltje en de theetuin wordt de klant door de cliënt geholpen. De theetuin is een plek om te re-integreren en op zoek te gaan naar de mogelijkheden van de cliënten na het oplopen van hun hersenletsel.

De theetuin is van woensdag tot en met vrijdag voor bezoekers geopend van 10:00- 16:00 en is te vinden aan de Zegwaartseweg 27a.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-