schets markt en centraal parkHet Dobbegebied is nu al een uniek gebied in het centrum van Zoetermeer. Dit gebied wordt omgevormd naar een Centraal Park waar voor iedereen iets te beleven is: van rustige ontmoeting rond het water en in het groen tot feestelijke gezelligheid. Zoetermeerders mogen meedenken over de plannen.

 

Op 15 juli 2019 heeft de gemeenteraad het Schetsontwerp Centraal Park vastgesteld. Daarna is op 21 september 2020 besloten om het schetsontwerp verder uit te laten werken door een landschapsarchitect. Vanaf februari 2021 is Buro Sant en Co als landschapsarchitect bezig met deze opdracht.

 

Van 9 t/m 26 september kunt u via doemee.zoetermeer.nl/centraal-park een reactie achterlaten op de plankeuzes. Om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk inwoners en gebruikers van het Dobbegebied reageren, vindt u vanaf 8 september informatieborden in het Burgemeester Aptroot Park. Voorbijgangers, wandelend door het park, kunnen met hun telefoon de QR-code scannen die leidt naar de vragen op doemee.zoetermeer.nl/centraal-park.

Alle reacties die binnenkomen verzamelen we in een verslag dat bij het raadsvoorstel over de plannen komt. Op deze manier kan de gemeenteraad een goed besluit nemen over de plannen.

-advertenties-

-goede doel-