8 juli 2021 5 De elven van Oberon Oberon en MosterdzaadjeHet Buytenpark is op 18, 19 en 20 augustus vanaf 19.10 uur het decor voor een bijzondere theaterwandeling vol magie. Oberon is een reis door de wereld van de elfen. Normaal gesproken houden de elfen zich verborgen, maar eens per jaar vervaagt de sluier tussen hun wereld en die van de mensen.

Op die mooie zomeravonden kun je ze in het Buytenpark zomaar tegenkomen. De bezoekers gaan samen met een elfengids op pad door de heuvels van het Buytenpark en komen hier allerlei verschillende magische wezens tegen. Elfenkoning Oberon krijgt te maken met de aardmannen van de Thuata die in zijn rijk opduiken. Wordt het een titanenstrijd of gaat Oberon op diplomatieke wijze om met de nieuwkomers?

Oberon bestaat uit een wandeling langs tien korte acts uit de wereld van de elfen. Je maakt de wandeling met een elf als gids. Halverwege is er een korte stop in de Elfenherberg, waar de nectar volop stroomt. De gehele wandeling duurt tussen de 60 en 70 minuten.

oberonOp zaterdag 20 augustus van 13.00-16.00 uur vindt ook de Oberon Quest plaats. Een bijzondere speurtocht voor kinderen vanaf 5 jaar door de wereld van de elfen. Wie alle elfen vindt en goed met ze kan onderhandelen, krijgt als beloning zelf elfenoren en wordt zo een elf in het rijk van Oberon. Alle kinderen van Zoetermeer worden door Oberon en Titania uitgenodigd om te komen helpen in het Buytenpark.

Om de Oberon-reis en/of de Oberon Quest mee te maken is een reservering noodzakelijk. Aan deelname zijn kosten verbonden. Een tijdslot is nu te reserveren via www.buytenpark.nl

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

 

-advertenties-

-goede doel-