Ouderengroep TaverzoTaverzo breidt haar tafeltennisgroepen overdag verder uit, omdat er veel animo voor is. Oudere beginnende spelers kunnen nu ook elke maandagmorgen tafeltennis spelen en gezellig een kopje koffie drinken op het Willem Alexanderplantsoen 4 in Zoetermeer.  

De donderdagmorgen tafeltennisgroep van Taverzo hield afgelopen donderdag een toernooi ter gelegenheid van hun ‘verjaardag’. Gestart precies zes jaar geleden onder de bezielende leiding van Fred Versluis, onder het motto: ‘Overdag gezellig een balletje slaan’. Fred Versluis: “Wij hebben gemerkt dat veel mensen geen behoefte hebben om in competitieverband wekelijks te moeten tafeltennissen. Zij willen gewoon overdag gezellig een balletje slaan, zonder verplichtingen. Het is mooi om te zien, routiniers samen met recreanten. Naast de sportieve invulling is ook gezelligheid binnen onze vereniging zeer belangrijk. De gemoedelijke praatjes bij een kopje koffie en ook de aanvullende evenementen die georganiseerd worden zijn zeer belangrijk.”

Het toernooi, met als afsluiting een lunch, is het twintigste evenement in het zesjarige bestaan. Naast een aantal seizoengebonden toernooien zoals het Kerstdubbel, Nieuwjaarstoernooi en het Paas- en Lentetoernooi werd er ook regelmatig een fietstocht georganiseerd.   

Fred Versluis: “De dondermorgen zit helemaal vol, maar sinds kort spelen we ook op maandagmorgen van 10 tot 12 uur. Die ochtend is vooral bedoeld voor beginners. Onder begeleiding wordt het tafeltennis aangeleerd. Het gaat er zeer gemoedelijk aan toe. In onze prachtige zaal is nog genoeg ruimte.” Geïnteresseerden kunnen vrijblijvend en zonder afspraak langskomen op dit tijdstip.

   

Taverzo is gevestigd aan het Willem Alexanderplantsoen 4 (achter Sanquin, op loopafstand van winkelcentrum De Vijverhoek). Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de secretaris van Taverzo: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

foto: Chris van Dijke

-advertenties-

-goede doel-