FB IMG 1502523873439De Zoetermeerse top badmintonner Erik Meijs (26 jaar) heeft in de ochtend van donderdag 16 november een zwaar ongeval gehad. Nadat hij uit zijn auto is geknipt door de brandweer is hij door een helikopter naar het ziekenhuis vervoerd. Daar vecht hij nu voor zijn leven.

Op de Duitse A3 raakte Erik berokken bij een vreselijke crash. Het ongeval ging uiteindelijk tussen twee vrachtwagens en vijf personenauto's. Dit was rond 08.00 uur in de richting van Oberhausen. De nieuwssite Express schrijft dat het ongeluk al meteen één persoon het leven heeft gekost. Erik zou door de brandweer uit zijn rode auto zijn geknipt en door een helikopter naar het ziekenhuis zijn gebracht. Zijn toestand zou kritiek zijn.

.De voorzitter van zijn ploeg liet weten dat de vriendin en een teamgenoot zo snel mogelijk naar het ziekenhuis zijn gegaan. 

 

Nederlands kampioen badminton

Erik werd in 2016 Nederlands kampioen en haalde op 17 mei dit jaar zijn eerste internationale goud. Zijn vader bracht met trots bericht uit over zijn zoon naar onze redactie. 


Erik tijdens een interview in 2016

 

-advertenties-

-goede doel-