erik1Badmintonner Erik Meijs wint goud op de Slovenia International. Voor de Zoetermeerder is dit het eerste internationale toernooi dat hij op zijn naam schrijft. Voor Erik een bevestiging dat hij op de goede weg is. Met dit toernooi heeft hij zijn positie binnen de top 100 op de wereldranking verstevigd.

Op 14 mei heeft Erik (26 jaar) zijn eerste internationale titel weten te bemachtigen. Hij deed dit op de Slovenia International door vier winstpartijen op rij neer te zetten moest hij in de finale af zien te rekenen met de Indonesiër Adi Pratama. Hij deed dit in drie sets.

In 2016 werd hij Nederlands kampioen enkelspel en werd het duidelijk dat hij omhoog kon kijken. "Deze zege toont aan dat ik op de goede weg ben en ook internationaal steeds beter mee kan komen", zeg Erik.

Erik speelt competitie op het hoogste niveau in de Duitse Bundesliga en timmert verder aan de weg. Dat kan niet zonder steun van Zoetermeerse ondernemers zoals Jacob de Boer en Frans Schouten. Meer weten over de Zoetermeerse topsporter, kijk dan op erikmeijs.com.

 

 

Lees meer over Erik en het behalen van zijn NK titel in 2016

-advertenties-

-goede doel-