IMG 4700

Doing is een vereniging voor aangepast en geïntegreerd sporten in Zoetermeer. Sinds september 2013 wordt bij Doing ook rolstoelhockey gespeeld door spelers die hockeyen in een elektrische rolstoel. Doing E-hockey bestaat op dit moment uit 5 ervaren E-hockeyspelers, in de leeftijd van 20 tot 35 jaar, die elke zaterdag van 14.45 tot 16.15 trainen in de sporthal van Doing. Doing E1 doet ook meteen mee aan de competitie, in de tweede regionale klasse.

Het doel is om in een goede teamspirit en op serieus niveau met de sport bezig te zijn. Rolstoelhockey is geen bezigheidstherapie, maar een fantastische sport die mensen kan inspireren om in teamverband het beste in zichzelf en anderen naar boven te halen. Een belangrijk uitgangspunt hierbij is dat spelers steeds zoveel mogelijk zelfstandig denken en functioneren.

Belangstellenden zijn uiteraard van harte welkom om een keer langs te komen en een training bij te wonen. Als je zelf in een elektrische rolstoel zit mag je natuurlijk ook meteen meedoen en ervaren hoe het is om deze leuke sport te beoefenen! Spelers met voldoende armkracht spelen met een hockeystick in de hand en spelers die dat niet lukt monteren een stick aan hun rolstoel.

Check voor meer informatie over de trainingslocatie etc. de website e-rolstoelhockey.doing.nl  of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , met vragen over het E-hockey bij Doing kun je ook altijd mailen naar Johan Boerman: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

-advertenties-

-goede doel-