twirl-inc-team1

Twirl - De Zoetermeerse twirlvereninging Twirl-inc zal op 25 mei voor het eerst in haar geschiedenis een landelijk toernooi mogen organiseren. Het zal een toernooi worden waar zowel solisten als teams aan deel gaan nemen. 

De vereniging is als zelfstandige twirl vereniging begonnen in Januari 2012 en heeft in de afgelopen 1,5 jaar al een aantal successen behaald. Zo hebben ze met 1 team, een duo en diverse solisten afgelopen Januari al op het NK Twirlen mogen staan. De vereniging telt nu 4 teams en een aantal duo's en vele solisten. In dit nieuwe seizoen zijn er al weer een aantal solisten geplaatst voor het komende Nederlandse kampioenschap in 2013.

Het bestuur en de leden van Twirl-inc willen verder doorgroeien. Het mogen organiseren van een groot toernooi als deze past goed bij de ambitie van deze jonge club. Op 25 mei zal, in nauwe samenwerking met de twirl bond NBTA dit eerste toernooi georganiseerd worden.

De organsiatie is zeer gemotiveerd om hun debuut toernooi tot een succes te maken. De leden trainen hard op hun beste performance neer te kunnen zetten.


Wilt u meer weten, of deelnemen aan Twirlen zie de website: www.twirl-inc.nl

Film: Twirl- Inc team wordt 2e op het NK.

 

-advertenties-

-goede doel-