Kiwanis zm de hoopKiwanis Zoetermeer & de Hoop organiseert op zaterdag 13 september een feest vanwege haar officiële erkenning als Kiwanis service club, door Kiwanis Nederland en Kiwanis International. Vanaf 14.00 uur kunt u deelnemen aan de feestelijke activiteiten die plaats vinden in en rond de oude dorpskern van Zoetermeer, de Dorpsstraat. De locatie is: Lunchcafé De Zoetelaar. Met uw deelname aan de activiteiten steunt u als goede doel het logeerhuis van Ipse de Bruggen in Zoetermeer.

Kiwanis is een wereldwijde vrijwilligersorganisatie verenigd in locale serviceclubs, die zich inzet voor de medemens en in het bijzonder voor kinderen. U kunt met uw kinderen deelnemen aan een gevarieerd, leuk en leerzaam programma. De workshops zijn bijzonder geschikt voor uw kinderen, waarbij door uw deelname, de kinderen van Ipse de Bruggen een kans krijgen zo veel mogelijk actief deel te nemen aan onze maatschappij.

Gevarieerde en leuke activiteiten voor u en uw kinderen:

Sommige workshops zijn om je vingers bij af te likken: wat dacht u van koekjes bakken, chocolade maken, of een high tea met overheerlijke zoete of hartige lekkernijen. De sportievelingen komen eveneens aan hun trekken door deelname aan de zevenmijls laarzen wandeltocht & speelspoorroute. Dit is een leuke, leerzame en verrassende wandeltocht langs een speelroute, gemaakt door Zoetermeerse kunstenaars. Uw kinderen kunnen onderweg spelen op attracties die verbonden zijn met tegels. Daarnaast is er een kunst, cultuur en natuurwandeltocht in en om de oude Zoetermeerse dorpskern, waar veel te zien is op het gebied van beeldende kunst, cultuurhistorie en natuur. Vanaf 16.30 uur tot 18.15 uur kunnen uw kinderen deelnemen aan een heuse kinder afterparty waar ze pannenkoeken kunnen eten.

Officiële gedeelte:

Voor de volwassenen start om 17.00 uur de Charter, het officiële gedeelte voor de erkenning als Kiwanis Club. Als speciale gasten zijn aanwezig Burgemeester C. Aptroot en namens Kiwanis Nederland Gouverneur H. Beuving en Gouverneur Elect F. van der Avert. Tevens zijn vertegenwoordigers aanwezig van andere Kiwanis clubs, waaronder Kiwanis Delftsblauw en Kiwanis Westland, die het fundament hebben gelegd voor de Zoetermeerse club. Aan het eind van het officiële gedeelte zullen een cheque en Kiwanis poppen worden overhandigd aan het logeerhuis van Ipse de Bruggen.

 

-advertenties-

-goede doel-