foto Zondag in het ParkIn juli ontdekten veel Zoetermeerders ‘Zondag in ’t Park’. Het aantal bezoekers bleef groeien tot ruim 800 tijdens de laatste editie. Ook op 7,14,21 en 28 september kan de (na)zomer weer gevierd worden in het park!

Zondag in ’t Park vindt plaats in het nieuwe, intieme Nicolaaspark in Zoetermeer. Midden in het centrum, op de grens van het oude dorp en de nieuwe stad. Tijdens dit kleinschalige cultuurfestival kunnen de bezoekers genieten van muziek, theater, beeldende kunst, kinderworkshops en eigentijdse horeca.

Enthousiaste reacties

De bezoekers lieten de organisatie weten te hebben genoten van de sfeer, de optredens en de artistieke activiteiten in het park. Ben jij nog niet geweest? Kom dan nu! Ook in september wordt het Nicolaaspark weer omgetoverd tot dé plek voor sprankelende ontmoetingen, fantasierijke voorstellingen en memorabele muziekoptredens. Neem je eigen snack en picknickkleed mee of kies voor het gemak, en bestel zoet en hartig bij de parkcatering. ‘Zondag in ‘t Park’ is gratis toegankelijk en leuk voor jong en oud!

Zondag in ’t Park XL

Op 14 september vindt het festival niet alleen plaats in het Nicolaaspark, maar ook in de achtertuin van het Stadsmuseum, aan de overkant van de straat. Diverse horecaondernemers runnen daar gezamenlijk een keuken, een dj zorgt voor opzwepende muziek en ook op deze locatie is er genoeg te doen! Bekijk in het Stadsmuseum gelijk de solo-expositie LEEF! van kunstenaar Andries Mons. Deze expositie is een samenwerkingsproject van Terra Art Projects en het Stadsmuseum Zoetermeer.

Doe ook mee

Het project ‘[...] in ‘t Park’ wil inwoners van Zoetermeer laten zien hoe leuk het in de mooie parken van de stad eigenlijk is. Het is de bedoeling dat de programmering in het park vanaf volgend jaar langzaam maar zeker wordt overgenomen door artistiek talent uit Zoetermeer. Bewoners en organisaties worden uitgenodigd om mee te doen. De organisatie staat open voor jouw talent en spant zich in om er leuke, laagdrempelige parkdagen van samen te stellen.

Voel je je aangesproken door het initiatief en wil je ook iets doen in het park? Meld je dan tijdens de ‘Zondagen in ‘t Park’ in de huiskamer op het terrein of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tijd en locatie

De faciliteiten van ´Zondag in ´t Park’ zijn beschikbaar van 14.00-20.00 uur en er zijn optredens vanaf circa 15.00-18.30. Locatie: Nicolaaspark – naast de Nicolaaskerk, achter de locatie van Terra Art Projects (Dorpsstraat 12), Zoetermeer. Website met programma: www.zondaginhetpark.nl . Like ‘Zondag in ‘t Park’ ook op Facebook.

-advertenties-

-goede doel-