RockForce11

Vrijdag 18 oktober zullen er maar liefst twee rockbands optreden tijdens de Rocknight bij JJMusic House: Rocksville en RockForce!

ROCKSVILLE is een rockband die de grenzen van de popmuziek en stevige rock opzoekt.

De band heeft een strak en volwassen geluid kunnen ontwikkelen. De muzikanten voelen zich thuis in diverse muziekstijlen, maar de roots liggen toch vooral in de rock. Beïnvloed door bands als U2, Foo Fighters, Pearl Jam, en de arena-rockbands uit de jaren ’80 en ’90 laat de sound van ROCKSVILLE zich omschrijven als stevig en compact, maar tegelijkertijd toegankelijk en melodieus.

De bandleden hebben onderling al flink wat successen op hun naam staan met optredens in binnen- en buitenland, radio-optredens op nationale en regionale zenders, sessiewerk, platencontracten, buitenlandse tours, enz.

ROCKFORCE

Een classic rock coverband die van elk optreden een avond uit maakt.

Wie kent ze niet de bekende ‘rock’ nummers uit de jaren 70 en 80, deze vullen de setlist van RockForce die garant staat voor een avond uit je dak gaan. De nummers worden gespeeld met een grootst mogelijk cover gehalte inclusief eigenzinnige effecten.

RockForce probeert altijd te zoeken naar een interactieve sfeer waardoor een warm en betrokken gevoel ontstaat waarin de muziek en uitstraling, samen met het publiek zorg draagt voor een gezellige, ontspannen en sfeervolle avond. Uiteraard is er ook aandacht voor het visuele geheel. Een op de muziek afgestemde eenvoudige lichtshow met een rookgordijn maakt het feestje af!!

Zaal open: 21.00 uur                                      Aanvang: 21.30 uur                                                       Entree: 5,-

JJMusic House, Van der Hagenstraat 34a (in het Van Tuyll sportpark)

-advertenties-

-goede doel-