017

039Wethouder van onderwijs Mariëtte van Leeuwen onthulde maandag 14 oktober de laatste Social Sofa van Zoetermeer. Er staan nu 44 van deze kunstig gemozaïekte bankjes in de hele stad, veelal vervaardigd door enthousiaste vrijwilligers. De laatste Social Sofa werd geplaatst bij rkbs Het Palet, in Rokkeveen.

014 021

Na alle regen van het afgelopen weekend kwam het voor de feestelijkheden rond het Palet wel heel goed uit dat het deze ochtend droog was! De wethouder onthulde samen met 8 kinderen van de school, uit elke groep 1, de nieuwe sofa. De sofa bij het Palet heeft een heel vrolijk ontwerp waarop 7 kinderen staan afgebeeld die gezellig met elkaar kletsen. De mozaïekers en begeleider Johan Verstrate kregen van de wethouder een mini-bankje met losse steentjes, zodat ze het mozaïeken niet snel zullen verleren.

Ook het nieuwe schoollogo van Het Palet werd gepresenteerd. Het nieuwe logo is door leerlingen en ouders bij elkaar gespaard en gemaakt en werd aangeboden ter gelegenheid van het 25 jarig jubileum van de school.

025

-advertenties-

-goede doel-