……Een kasteel in een land ver weg…

….het kasteel is oud , vervallen, uitgewoond…

…..een plek waar niemand zou willen wonen….

…het zou een mooi spookslot kunnen zijn….

…….En binnen….

Wacht eens even!

spoken bestaan nietSpoken bestaan niet! En in dat kasteel is het gezellig. Er wordt gelachen en geleefd! Er wonen zelfs een koning en een koningin met personeel. Hoe heeft het zover kunnen komen ? Waarom lijkt het kasteel meer op een bouwval? Waarom wordt het kasteel niet eens een keertje opgeknapt? En waarom rent iedereen gillend het kasteel uit?

Terwijl de klok verder tikt (ook al loopt die dan wel een beetje achter) gaat de staat van het kasteel langzaam meer en meer achteruit. Maar er is hoop, hoop op een goede afloop, hoop op een mooi paleis, hoop op liefde en hoop op een oude beloofde schat. Dankzij de hoop kan iedereen in het paleis weer rustig slapen en hoeft men niet bang te zijn voor spoken. Want spoken bestaan niet, toch?

Op zondag 20 oktober 2013 speelt toneelgroep Tintel het komische toneelstuk ‘Spoken bestaan niet’,  een middag vullend programma in het gezellige Stadstheater in Zoetermeer voor alle kinderen met hun ouders. Voor de leeftijd van 4 tot 104. Aanvang 14:00, prijs 10 Euro, inclusief een drankje in de pauze. Geschreven door Paul Radoux en geregisseerd door Bert Adam. Kom dit spannende avontuur meebeleven!

Reserveren kan via de Tintel-site www.toneelgroep-tintel.nl, of bij het stadstheater www.stadstheater.nl of telefonisch via 079 342 75 65.

Meer informatie over toneelgroep tintel is te vinden op www.toneelgroep-tintel.nl en op de Tintel facebookpagina www.facebook.com/toneelgroep.tintel.

-advertenties-

-goede doel-