3mp-ingang-mandelabrugHTM gaat de liften vervangen bij de halte Driemanspolder in Zoetermeer (Mandelabrug). Dat betekent dat van maandag 14 oktober t/m vrijdag 25 oktober de lift tussen de Mandelabrug en de halte van tram 3 richting Den Haag Loosduinen buiten gebruik is. Van maandag 28 oktober t/m vrijdag 8 november wordt de lift in de andere richting vervangen.

Tijdens de werkzaamheden aan de lift richting Den Haag Loosduinen, van 14 t/m 25 oktober, kunnen reizigers van tram 3 eventueel van de andere lift gebruik maken, naar Centrum West reizen en daar overstappen of weer terug de krakeling in reizen.

Tijdens de werkzaamheden aan de andere lift van 28 oktober t/m vrijdag 8 november kunnen reizigers eventueel met de lift naar tram 3 in de andere richting reizen en overstappen bij Meerzicht. Of reizigers kunnen doorreizen naar Voorweg Hoog en hier overstappen op tram 3 richting Centrum West.

Reizigers die met tram 3 op de halte Driemanspolder aankomen en van een lift gebruik willen maken kunnen doorreizen naar Centrum West en vervolgens weer terugreizen naar Driemanspolder waar men dan de andere lift naar de Mandelabrug kan nemen.

Fietsers kunnen tijdens de werkzaamheden aan de liften van de roltrap of de fietsgoot naast de gewone trap gebruik maken.

-advertenties-

-goede doel-