Het Bronzen Visdiefje
‘Het Bronzen Visdiefje’, een beeldje vervaardigd door kunstenares Fieke Hordijk
Op donderdag 12 december vindt de uitreiking plaats van de Publiekprijs voor Kunst en Cultuur 2013. Maar wie wint dit jaar deze prijs? Dat mogen de inwoners van Zoetermeer meebepalen. Kent u een persoon, een groep of een vereniging, die het volgens u verdient om de publieksprijs te winnen dit jaar, dan kunt u uw suggestie opsturen of mailen. De gemeente Zoetermeer en Floravontuur Promotie Zoetermeer zijn zeer benieuwd welke kandidaten aangedragen worden. Een comité van aanbeveling nomineert uit alle inzendingen een vijftal groepen en/of personen. Op donderdag 21 november worden de genomineerden voor de publieksprijs bekend gemaakt tijdens de traditionele Beaujolais Party bij het Golden Tulip & Tulip Inn Zoetermeer-Den Haag.

De organisatie van de publieksprijs is in handen van stichting Floravontuur Promotie Zoetermeer. De prijs is bestemd voor personen of groepen in Zoetermeer, die zich het afgelopen jaar, dus 2013, verrassend en/of vernieuwend hebben onderscheiden ten opzichte van anderen op het gebied van kunst en cultuur. Het Zoetermeerse publiek bepaalt wie de Publieksprijs Kunst & Cultuur 2013 uiteindelijk zal winnen. In 2012 mocht Jori Veldhuizen als winnaar de geldprijs in ontvangst nemen, samen met ‘Het Bronzen Visdiefje’, een beeldje vervaardigd door kunstenares Fieke Hordijk.

Het is nu aan u! Stuur voor 31 oktober de naam van de persoon of groep die u graag genomineerd wilt hebben op, met een duidelijke toelichting waarom deze persoon of groep zou moeten winnen. U kunt uw bijdrage sturen naar Floravontuur Promotie Zoetermeer o.v.v. Publieksprijs 2013, postbus 7280, 2701 AG te Zoetermeer. Ook kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

-advertenties-

-goede doel-