Piet-van-WingerdeDe Unie Van Vrijwilligers Zoetermeer heeft een nieuwe voorzitter. Piet van Wingerde treedt in de voetsporen van Marian Keizer, die vanwege privé omstandigheden  haar functie heeft neergelegd.

Het UVV-bestuur betreurt het vertrek van Marian. “Marian heeft haar bestuurswerkzaamheden voor de ruim 295  vrijwilligers  van de UVV Zoetermeer altijd voortreffelijk en met grote inzet verricht. De afdeling Zoetermeer is haar daar dankbaar voor.”

Met Piet van Wingerde komt  een ervaren bestuurder aan het roer die jarenlang projectmanager was bij KPN en bestuurlijke ervaring heeft verworven, ook in de sportwereld. En sinds kort is hij in de zorgsector werkzaam als voorzitter van de Meerbloem, een sport- en spelvereniging voor ex-hart en –longpatiënten.

De nieuwe voorzitter toonde zich na een eerste kennismaking met  de bestuursleden onder de indruk van de werkwijze en de deskundigheid waarmee de UVV-projecten worden gecoördineerd.  “Veel kennis van zaken en een grote gedrevenheid” zo vat hij zijn indrukken samen. “Facetten die van groot belang zijn in een wereld van zorgverlening die voor grote veranderingen staat. De vrijwilligers van de UVV willen  en kunnen daarin van grote toegevoegde waarde zijn”. Uiteraard hoopt Piet van Wingerde op het continueren en het waar nodig verbeteren van de  samenwerking met de ‘opdrachtgevers’, zoals het ziekenhuis, de verzorgings- en verpleeghuizen in Zoetermeer. Hij hoopt  dat nog meer  mensen zich als vrijwilliger willen melden bij de organisatie.

Piet van Wingerde: “De deur voor deze belangrijke medewerkers  staat altijd wijd open. Wij zullen hen van ganser harte verwelkomen.”

-advertenties-

-goede doel-