VIP-logoIn Zoetermeer zetten duizenden vrijwilligers zich in voor de ruim 400 vrijwilligersorganisaties die de stad rijk is. Het bestuur van de gemeente Zoetermeer is blij met haar vrijwilligers. Op donderdagavond 28 november zetten zij in Zoetermeer het vrijwilligerswerk weer in het zonnetje.

Drie vrijwilligersorganisaties ontvangen die avond de gemeentelijke Vrijwilligersprijs. De Vrijwilligersprijs is een geldprijs: de eerste prijs is € 1000,-, de tweede € 500,- en de derde prijs is € 250,-.

Wil je als vrijwilligersorganisatie in aanmerking komen voor de gemeentelijke Vrijwilligersprijs? Kijk dan op www.vipzoetermeer.nl  voor alle informatie over het thema dat voor dit jaar gekozen is, te weten 'Erkenning en waardering'. Stuur uw aanmeldingsformulier uiterlijk dinsdag 22 oktober naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Huldiging vrijwilligers

Rob-Verbunt-Winnaars-VIP-Speld-2012
De VIP huldiging in 2012, foto Rob Verbunt
Ook worden er drie individuele vrijwilligers gehuldigd met een Vip Speld.

Vip voor vrijwilligers zet ook dit jaar weer vrijwilligers in het zonnetje als blijk van waardering voor hun belangeloze inzet. Alle inwoners van Zoetermeer kunnen tot uiterlijk 22 oktober een persoon die actief is als vrijwilliger bij een vrijwilligersorganisatie in Zoetermeer voordragen voor de Vip Speld door een voordrachtsformulier naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  te sturen. Dé kans om die persoon in uw omgeving of binnen uw organisatie aan te dragen, die volgens u als vrijwilliger onmisbaar werk verricht. Kijk op www.vipzoetermeer.nl  voor de criteria. Heeft u geen computer, bel Vip: 079 - 3466111

De organisatie van de beide uitreikingen wordt uitgevoerd door Vip voor vrijwilligers.

De jury bestaat dit jaar uit: een winnaar van een Vip Speld uit 2012, een oud-wethouder, een lid van de Wmo raad en de manager van Stichting MOOI Zoetermeer e.o.

-advertenties-

-goede doel-