vakantiebiebDe app VakantieBieb van de bibliotheek staat nu weer live met nieuwe e-booktitels. Na het grote succes deze zomer, waarin meer dan 110.000 lezers gebruikmaakten van de app, staat de nieuwe collectie klaar. Liefhebbers kunnen van 30 september t/m 27 oktober kiezen uit thrillers, (streek)romans en andere verhalen van o.a. Gouden Stropwinnaar 2012 Bram DeHouck (Zomer zonder slaap), Mankell (Blinde muur) en Bas Steman (De aankomst).

Omdat deze periode niet alleen samenvalt met de herfstvakantie, maar ook met de Kinderboekenweek, staan er in de boekenkast ook leuke titels voor kinderen zoals Chitty vliegt weer van Cottrell Boyce, De stille dief van Rian Visser en Kleine sprookjesverteller van Tjong-Khing.

De VakantieBieb-app is via App Store en Google Play te downloaden op tablet en smartphone. Tijdens de vakantieperiodes is per keer een nieuwe selectie e-books beschikbaar. Na registratie kunnen zowel leden als niet-leden de e-books lezen. De e-books in de app zijn beschikbaar t/m 27 oktober, daarna verdwijnen de titels uit de boekenkast (ook als u ze gedownload heeft).

-advertenties-

-goede doel-