20141120-33400-1Donderdag 20 november werd in het Golden Tulip Hotel de Zoetermeerse Bruisprijs 2014 uitgereikt. Ook Zoetermeer Actief was aanwezig, dit keer niet alleen om te fotograferen en verslag te leggen, maar ook omdat zijzelf genomineerd waren voor de prijs!

Van te voren was al bekend dat de andere genomineerden geduchte ‘tegenstanders’ waren, vooral het project Zondag in ’t Park, dat uiteindelijk de prijs won, was een groot succes in Zoetermeer. Maar de redactie van website Zoetermeer Actief is heel trots op de nominatie door Floravontuur Zoetermeer!

“Het is een prachtige erkenning voor al het werk van de afgelopen jaren en een teken dat we op de goede weg zijn,” aldus reporter Mark Neijssel. Het nieuwe project waar Zoetermeer Actief de nominatie mee verdiende is ‘evenement ondersteuning’. Hierbij wordt een project in Zoetermeer ondersteund met media-aandacht: interview, artikelen, advertenties op de site, berichten op twitter en facebook. Met de evenement ondersteuning krijgt het evenement meer aandacht, waardoor er ook meer mensen mee kunnen doen met de activiteiten. Meer bruis dus!

“Het mes snijdt echter aan twee kanten, de vrijwilligers die zich inzetten om het evenement onder de aandacht te brengen komen hiermee ook weer meer onder de mensen. Zij doen werkervaring op en breiden hun cv uit. De meer ervaren vrijwilligers begeleiden hierbij de nieuwe reporters,” vertelt Mark Neijssel. “Het idee is per toeval ontstaan. Ik had een afspraak in TerZake en kwam Jop Schmeitz tegen. Samen kwamen we al pratende op dit idee van evenementondersteuning. Zo combineren wij nieuwsgaring en vrijwilligerswerk.”

Wist u dat Zoetermeer Actief ook te vinden is op:

Twitter

Facebook

Linekdin

-advertenties-

-goede doel-