RVOZ organiseert op 10 november de themabijeenkomst – Creëren van duurzame klantrelaties. Spreker Désirée Struijk verzorgt de presentatie op deze bijeenkomst. Désirée Struijk werkte concepten uit voor Unilever, Sara Lee, Philips, Beiersdorf, Neckermann.com, ING en vele andere grote bedrijven. Ze doet zintuiglijk trendonderzoek en creatieve sessies voor grote merken, waaronder KLM, Prénatal en Rabobank.

logo rvoz verbindt 2013Tevens zal Remko de Jong, portefeuillemanager Sociaal Domein en programmamanager Binnenstad Gemeente Zoetermeer u de visie van de gemeente Zoetermeer geven op het Stadshart en u inzicht geven van de grootse plannen die de gemeente heeft met het Stadshart. De thema bijeenkomst wordt om 17 uur geopend door Robbert Willems, voorzitter RVOZ. Aan het einde van de bijeenkomst vindt een netwerkborrel plaats.

De RVOZ is de ondernemersvereniging van Zoetermeer. Een vereniging die de collectieve belangen voor bedrijven in Zoetermeer behartigt en zich inzet voor verbetering van het ondernemingsklimaat. De RVOZ verbindt, brengt bedrijven samen en zorgt voor groei door haar leden een uitgebreid zakelijk netwerk te bieden. De bijeenkomsten zijn een ideale ontmoetingsplek zijn om informatie op te doen, kennis te delen en zaken met elkaar te doen.

De bijeenkomst wordt gehouden bij TERRA ARTS PROJECTS in het Stadshart, Warande 40, 2711 HZ Zoetermeer waar de expositie KERA-MIX ’14 plaatsvindt.

Voor meer informatie en om u aan te melden: www.rvoz.nl

-advertenties-

-goede doel-