MEVEPalensteinKledingbank MEVE! heeft begin september haar deuren geopend aan het Belvedèrebos in Meerzicht, sindsdien heeft zij een zeer gestage groei meegemaakt en heet twee weken geleden zelfs al haar tweede filiaal geopend aan het Van Duvenvoordepad in Palenstein.

Gedurende de openingstijden staan enthousiaste vrijwilligers klaar om goed bruikbare, gebruikte kleding in ontvangst te nemen, te sorteren en te presenteren in de gezellige winkels. Deze kleding word weggegeven aan mensen met een minimaal inkomen of andersoortige financiële problemen. Deze mensen moeten wel hebben aangetoond dat ze tot de doelgroep behoren en mogen dan op gezette tijden gratis kleding komen uitzoeken.

In de winkels streven we naar een gemoedelijke sfeer, mensen komen bij ons met een hulpvraag en wij proberen daar zo goed mogelijk aan te beantwoorden. Sinds de opening begin september hebben zich al meer dan 800 mensen laten registreren als klant van MEVE! en daar komen steeds meer mensen bij.

MEVEVanwege de enorme groei is MEVE! met spoed op zoek naar vrijwillige winkelmedewerksters, welke 1 of meerdere dagen per week het vrijwilligersteam willen komen versterken. Mensen die het leuk vinden om andere mensen blij te maken met een nieuwe outfit.

De filialen zijn geopend in:

- Meerzicht, van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 14 uur
- Palenstein van maandag tot en met donderdag van 9 tot 15 uur.

 

Wat doet een vrijwilliger?
Een dag in de Kledingbank, betekend een dag, kleding in ontvangst nemen, de winkel netjes houden, binnen gekomen kleding sorteren en in de winkel leggen, maar vooral ook een dag je inzetten voor de personen die het hard kunnen gebruiken, kindjes blij de deur uit zien gaan en gezelligheid en vriendschap ontvangen van je collega vrijwilligers.

Kan je één of meerdere dagen per week je inzetten van 9 tot 14 of 15 uur in Meerzicht of Palenstein, stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

-advertenties-

-goede doel-