20131126 165033’t Dierenparadijs in de Dorpsstraat is al jaren bekend als dierenspeciaalzaak, veel vaste klanten kopen er wekelijks hun hondebrokken of andere dierbenodigdheden. Toch zocht Patricia Tjepkema naar een nieuw concept om nog meer klanten naar de winkel te trekken. In deze tijd van internet aankopen moet je als ondernemen iets bijzonders uitstralen om de mensen naar de winkel te trekken. Patricia vond deze uitdaging in de themawinkel voor de dierenbranche, uniek in Nederland.

Patricia: “Ik heb een tijdje lopen brainstormen wat iets leuks is om naast 't Dierenparadijs te beginnen, ik wilde wel dat het aansluiting op elkaar had. Na wat overleg met mensen om mij heen kwamen we op het idee thema winkel. Door bepaalde producten breed te presenteren is er een veel duidelijker beeld wat er te koop is en nodigt het mensen sneller uit om iets te kopen, mensen doen zo ook ideeën op!”

Doordat het thema regelmatig wisselt is het voor de consument ook leuk om elke keer een kijkje te komen nemen, er is steeds iets anders te zien. Het eerste thema is winterwonderland. De winkel is nu in het winterthema ingericht wat het een hele beleving om in deze sfeer te komen shoppen voor uw huisdier. Zo is er van alles vinden voor de vogels in de tuin. Er een ruim assortiment wintervogelvoer en vogelhuisjes te koop. Ook kunt u hier terecht voor heel veel kerstartikelen, zoals honden snacks, kleding en speelgoed voor je huisdier.

Naast de seizoensgebonden producten kunt u in deze winkel ook terecht voor dierbenodigdheden die aangeboden worden tegen scherpe prijzen. In het voormalige magazijn van de winkel komt de outlet ruimte, spullen tegen lagere prijzen omdat het bijvoorbeeld van een oudere collectie is, enkele stuks zijn, voeders die wat kort op de data zijn of producten zijn die als restpartij zijn ingekocht tegen een scherpe prijs.

Patricia: “Mensen vragen wel of ik zo geen concurrent word van de bestaande Dierenparadijs winkel maar ik denk dat het juist een mooie aanvulling op elkaar word. Door dit unieke concept trek je extra klanten van verder weg naar de Dorpsstraat, hoe meer keuze er is hoe eerder ze komen, je gaat ook geen kleding shoppen in een winkelstraat waar maar 1 kleding winkel zit. Het voordeel is ook dat we de klanten kunnen verwijzen van de ene naar de andere winkel.”

't Dierenparadijs Zoetermeer, thema winkel op Dorpsstraat 115P, bestaande winkel is gevestigd op de Dorpsstraat 75.

-advertenties-

-goede doel-