logo-politie-petVoor een inbraak aan het Zalkerbos op woensdag 13 november zijn drie Zoetermeerders door de politie opgepakt.

Alerte getuigen belden de politie nadat zij zagen hoe twee mannen inbraken bij een woning aan de Zalkerbos. Gezien werd hoe het tweetal vervolgens met enkele goederen een auto instapte die stond te wachten met daarin de derde verdachte.

Agenten konden dankzij de getuigen gericht zoeken naar het betrokken voertuig en troffen de auto al snel in de omgeving aan. Op dat moment stonden twee mannen die voldeden aan het signalement bij een voordeur vlakbij het voertuig aan te bellen.

Politieagenten controleerden het tweetal en troffen in de jas van één van de twee de sleutel van het voertuig aan. Hierop werden beide verdachten aangehouden. In de woning waar het voertuig voor de deur stond, troffen agenten vervolgens de gestolen goederen aan, hier werd ook de derde verdachte aangehouden. De recherche heeft de zaak in onderzoek. Het drietal zit vast voor verhoor.  Het betreft een mannen van 21, 23 en 29 jaar oud.

 

-advertenties-

-goede doel-