In de categorie Onderwijs  is ROC ID College op 13 november genomineerd voor de Deloitte Kordes Award 2013. Op 10 december wordt bekend gemaakt of ROC ID College het beste jaarverslag in de publieke sector heeft gemaakt.

idcollegeDe Deloitte Kordes Award is een jaarlijks terugkerende verkiezing van het beste jaarverslag in de publieke sector. Publieke organisaties vanuit het lokaal bestuur, overheid, woningcorporaties, onderwijs en zorg kunnen meedingen in deze verkiezing.

Per categorie zijn drie organisaties  genomineerd en deze strijden in de finale op 10 december 2013 om de titel van categoriewinnaar. Daarnaast wordt er een totaalwinnaar uitgeroepen. De twee andere genomineerden in de categorie Onderwijs zijn Onderwijsstichting Movare  en ROC Mondriaan.

Volgens Otto Jelsma, Voorzitter College van Bestuur,  spant ROC ID College zich met overtuiging  in om transparant te zijn zodat belanghebbenden en belangstellenden in staat worden gesteld om  zich een duidelijk beeld van de organisatie te vormen. 

-advertenties-

-goede doel-