balDe gemeente Zoetermeer organiseert samen met Buurtwerk een sportief programma deze zomervakantie voor de bewoners van de Van Leeuwenhoekflat. Op woensdag 22 juli wordt het zomerprogramma om 13.00 uur feestelijk geopend door wijkwethouder Jan Iedema.

Op de eerste vijf woensdagen van de zomervakantie kunnen de jonge bewoners van de Van Leeuwenhoekflat tussen 13.00 en 15.00 uur deelnemen aan diverse clinics van sportverenigingen: 22 juli boksen, 29 juli voetbal, 5 augustus badminton, 12 augustus volleybal en 19 augustus kickboksen. Ook kan er sportmateriaal geleend worden om mee te spelen. Jongeren van 12 tot en met 18 jaar zijn ook welkom om met elkaar te sporten en te relaxen. Ouders en buurtbewoners worden ontvangen in een koffiecorner en voor een gezellig praatje.

Wijkwethouder Jan Iedema: “Veel inwoners moesten door het coronavirus lange tijd gedwongen binnen in hun woning blijven. En veel Zoetermeerders blijven deze zomer in de stad. Nu het weer mag, is het daarom extra mooi dat we in samenwerking met de bewonerscommissie, Buurtwerk en de sportverenigingen dit zomerprogramma hebben gemaakt. Ik wens alle bewoners van de Van Leeuwenhoekflat heel veel plezier.”

-advertenties-

-goede doel-