i rHFffM2 X2i 9NF9L2s X2“Het is hartstikke leuk om zeker in deze tijden toch met elkaar te zijn en gezellig te dansen! Wel op 1,5 m afstand. Superfijn, maar we zijn wel afhankelijk van het weer…..” aldus leerlingen van The Dance Studio Ricardo Sibelo. De leerlingen oefenen buiten voor een openluchtvoorstelling.


Ook Ricardo mag geen les geven vanwege de corona crisis. Het danstheaterinstituut is gesloten, maar buiten op het grote grasveld voor de studio in de open lucht wordt druk geoefend. De leraar, Ricardo Sibelo, en de leerlingen houden zich aan de 1.5 m regel. Maar het veld is zo groot, dat ze, met gemak, een afstand hebben van 2.5 m. Ricardo: “Voor ballet heb je ruimte nodig, om de oefeningen goed uit te kunnen voeren en om je techniek te verbeteren. Die heb je niet in huis. Ook voor de correcties om het instrument, je lichaam in de juiste stemming te krijgen, kun je niet alles op afstand of on line doen. Fysiek contact voor de correcties is soms nodig.”

 

Openluchtvoorstelling

Zaterdagmiddag 18 juli 2020 zullen de leerlingen van Dance Studio Ricardo Sibelo een openlucht voorstelling geven op een groot toneel gebouwd tegen de gevel van de studio. Het publiek kan met een onderlinge afstand van 2.5m op het grasveld genieten van een mooie voorstelling.
De toegang is gratis en de voorstelling start op 18 juli om 15.00 uur. Het podium vindt u op de Zegwaartseweg 46a.

Foto ('s) door: Gerard van Warmerdam, meer foto's op:  https://foto.vwarmerdam.nl/2020/The-Dance-Studio/

-advertenties-

-goede doel-