lage resolutie Fithealth On Tour foto door rob verbunt 2019 MG 2689Vanaf deze maand heeft de regio Zoetermeer er een bijzonder sportaanbod bij: Fithealth On Tour. Karsten Buitendam, sportman in hart en nieren en sinds 2011 eigenaar van Fithealth begint met een mobiele Fitnessschool. Vanuit een opvallend en speciaal ingericht busje zoekt Karsten zijn leerlingen op.

“Hoe ik erop kom? Ik zoek altijd manieren om mensen aan het sporten te krijgen. Voor zover zij niet zelf naar een locatie komen, is het goed om hen op te zoeken. Of dat nu in het stadspark om de hoek is, op een bedrijventerrein of op een school”.
Karsten Buitendam is geen onbekende in het Zoetermeerse. Hij werkt samen met gemeente en wijkorganisaties en is bijvoorbeeld bestuurslid van de Dag van Palenstein.

Met het Bootcamp en fitness programma gaat Karsten voor een gezondere Zoetermeerder, student, werknemer of buurtbewoner. Hij voegt eraan toe: “Je kunt op elk niveau, met elke leeftijd, beginnend of gevorderd, instappen. Of dat nu eenmalig, dagelijks of wekelijks is.”

Vanaf zaterdag 19 oktober staat de Fithealth bus vanaf 10.30 uur klaar op de Akkerdreef Zoetermeer voor een gezellige buiten workout.

Foto: Rob Verbunt

-advertenties-

-goede doel-