IMG 0747IKC Klimboom won maandag 25 februari de schoolprijs van het schoolsporttoernooi Tafeltennis voor basisscholieren en mag de wisselbeker een jaar lang bij zich houden. Er deden maar liefst 80 kinderen mee verdeeld over vier categorieën.


In de sportaccommodatie van Taverzo – gelegen op de Willem Alexanderplantsoen 4 – streden de kinderen om de titel: ’Best tafeltennissende basisscholier van Zoetermeer’. Samen met hun begeleiders, ouders, broertjes en zusjes hebben zij een fantastische dag beleefd, vol tafeltennis en spektakel. Het toernooi werd georganiseerd door tafeltennisvereniging Taverzo in samenwerking met het sportteam van de gemeente Zoetermeer.


Uitslagen

Groep 7/8 jongens: 1e plaats Jurre Schaafsma, 2e plaats Dennis Gillard en 3e plaats Aaron van Rijn.
Groep 5/6 jongens: 1e plaats Mike de Vos, 2e plaats Raf Spijker en 3e plaats Nathan Rehbock.
Groep 7/8 meisjes: 1e plaats Sarah Mohammed, 2e plaats Gaby Molenaar en 3e plaats Isra Reduani.
Groep 5/6 meisjes: 1e plaats Nyncke de Knegt, 2e plaats Emilie Christ en 3e plaats Karlijn Mulder.


Tafeltennisspeeltuin en demonstratie

De heren van MJ Tafeltennis waren ook dit jaar weer uitgenodigd met hun ‘tafeltennisspeeltuin’. Zij vermaakten niet alleen de deelnemers maar ook alle aanwezige ouders, broertjes en zusjes. Ook verzorgden zij een spetterende demonstratie waarbij iedereen op het puntje van de stoel zat mee te genieten. Tafeltennissen met een barkruk of met een tafeltennisbatje ter grootte van een oorbel is voor deze heren een fluitje van een cent.


Ook eens tafeltennissen?

Lijkt het je leuk om eens te tafeltennissen bij Taverzo? Schrijf je dan in voor de kennismakingscursus die op 3 mei 2019 start of kom eens langs op de club en doe direct mee met een echte tafeltennistraining. Op iedere doordeweekse dag zijn er trainingsmogelijkheden, neem hiervoor contact op met trainer Sven Groot via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

-advertenties-

-goede doel-

-Actie(F)tas-