IMG 6518CrossFit TX, een fitnessorganisatie die inmiddels 5,5 jaar bestaat en zich richt op de fysieke en mentale gezondheid vanuit de CrossFit visie, opent op zaterdag 1 juni 2024 haar nieuwe locatie op Stadhoudersring 392 in Zoetermeer.

CrossFit staat bekend om de uitdagende workouts, waarbij functionele bewegingen onder een hoge intensiteit, op een gevarieerde manier, snel worden uitgevoerd. Zowel fysieke als mentale grenzen worden overwonnen en verlegd. De Zoetermeerse club CrossFit TX, waarbij de TX staat voor Total Exercise, groeide uit zijn jasje op de oude locatie aan de Wattstraat.

Bij CrossFit TX kan je terecht voor lessen in groepsverband, op elk niveau en voor elke leeftijd. Voor mensen die de 80 al gepasseerd zijn, worden de workouts aangepast zodat ook zij lekker kunnen bewegen en fit kunnen blijven. Verder zijn er ook een fysiotherapiepraktijk, een community ruimte en op de eerste verdieping bevindt zich SalsaVentura. Een samenwerkingspartner die allerlei Salsa-lessen, cursussen en workshops verzorgt.

Op de openingsdag op 1 juni zijn er verschillende lessen waar je aan deel kunt nemen. De deuren zullen vanaf 09:00 t/m 13.00 uur geopend zijn voor publiek. Van 09:00 t/m 11:00 uur worden er lessen gegeven en dat is ook een mooie gelegenheid om te zien hoe het er bij ons aan toegaat. Wil je verzekerd zijn van een plek in een les, meld je dan aan via www.crossfittx.nl  via de knop “BOEK EEN PROEFLES”.

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

-advertenties-

-goede doel-