carroussel kampioens 297 x 210 mmZaterdag 11 mei kan FC Zoetermeer 1, het team van trainer Martijn de Zoete, historie schrijven door voor de tweede keer in de clubgeschiedenis kampioen te worden in de zaterdagcompetitie. Het vlaggenschip zal op deze bijzondere dag aantreden tegen het Delftse SEP, 7e in de poule.

Met nog twee wedstrijden te spelen heeft FC Zoetermeer alles in eigen hand. De nummer twee in de poule staat op 4 punten afstand, met andere woorden: een overwinning tegen SEP betekent dat FC Zoetermeer ongeslagen kampioen wordt van seizoen 2023-2024 en daarmee promoveert naar de 3e klasse.

FC Zoetermeer nodigt iedereen uit om deze speciale wedstrijd bij te wonen als twaalfde man. Het belooft een fantastisch feest te worden met verschillende sfeeruitingen, spandoeken, clubmascotte Scory met alle Pupillen van afgelopen seizoen, snackcars, buitentap, cocktails, een photobooth, slushpuppies, een ‘Kampioens-uurtje’ en natuurlijk live muziek verzorgd door de legendarische DJ SamuelSteman, DJ Faby Forster en zanger Robert Sand.

Aanvang wedstrijd: 14.30 uur
Sportpark FC Zoetermeer Solutions, Scheglaan 11 Zoetermeer

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

-advertenties-

-goede doel-