sportschool day of the youth 29Afgelopen weekend was het een onvergetelijke ervaring bij Sportschool da Graça in Zoetermeer met het allereerste Kyokushin Karate toernooi onder leiding van Sensei Anthony da Graça. Samen met sensei Erwin en sensei Rick hebben zij achter de schermen hard gewerkt de afgelopen periode.

Sinds Shihan Antonio da Graça geniet van zijn pensioen en de sportschool voortzet op São Nicolau, Kaapverdië, heeft Sensei Anthony met trots de leiding hier in Nederland op zich genomen. Het toernooi was een groot succes, met 330 karateka's die indrukwekkende vaardigheden en vastberadenheid toonden op de mat. Het was een mix van spanning, techniek en echte Kyokushin-geest. Tijdens het toernooi heeft Sportschool Da Graça vele prijzen en onderscheidingen binnengehaald, wat het harde werk en de toewijding van hun team nog eens benadrukt.

Daarnaast heeft Shihan Antonio da Graça voor de sportschool op São Nicolau, Kaapverdië, karatepakken en materiaal ontvangen van andere sportscholen, wat een fantastische steun is voor de groeiende Kyokushin-gemeenschap en voor de mensen op Kaapverdië. 

Sportschool Da Graca had maar liefst 27 deelnemers. Ze hebben hard getraind en allemaal goede partijen neergezet op de tatami. Een eerste plaats was er voor: Niesje, Jens, Jamairo, Jurre, Michael, Delayla, Maurice, Mila, Britt, Shafayed, Sacha, Daniël, Ellinoor en Safae. Een tweede plaats werd behaald door: Loïs, Dylan, Shania, Rishaan, Thomas, Bibi en Solina. Derde plaatsen waren er voor Adalia, Jay en Mahir.

Senpai Anjay is daarnaast uitverkozen tot beste scheidsrechter van het toernooi.

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

-advertenties-

-goede doel-