DojoZaterdag 30 maart vochten 3 warriors van DHM HOC op de Belgische open kampioenschappen. Met meer dan 500 deelnemers is dit een groot jaarlijks terugkerend toernooi en daarnaast een toernooi waar alle technieken zijn toegestaan die ook bij de volwassenen mogen.

Yassin vocht in zijn categorie zeer sterk, zijn eerste tegenstander wist niet wat hem overkwam toen de mooie technieken hem om de oren vlogen. Na deze partij vocht Yassin zijn finale en beƫindigd deze binnen 6,5 seconden.

Belgisch Kampioen Gwenn had ook een mooie categorie staan. Haar tegenstanders waren niet opgewassen tegen de harde maar vooral technische combinaties van Gwenn. Haar beide partijen werden voortijdig beƫindigd en afgesloten met een 1e plaats.

Belgisch Kampioen Daan vocht 2 partijen in zijn categorie. De eerste partij tegen een zwaardere tegenstander begon goed. Helaas viel een hoge trap net verkeerd en dit zorgde voor een punt voor de tegenstander van Daan. Al met al heeft Daan goed geknokt, maar helaas deze partij verloren. Maar Daan trok alles recht in de partij erna en sloopte zijn tegenstander binnen 30 seconden. Een welverdiende 2e plaats dus op het Belgisch kampioenschap.

Senna, Amber en Sensei Con waren weer de hele dag actief als scheidsrechter. 

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

-advertenties-

-goede doel-